Woorden voor wie zonder zit

Het Woordkantoor schrijft kopij en vertelt verhalen. Het helpt u bij het bezetten van uw volzinnen, het rechtzetten van uw kromzinnen of eenvoudigweg het verzetten van uw zinnen. Een kop koffie zetten lukt ook.

Artikels, interviews, webteksten, bedrijfsteksten, nieuwsbrieven, fictie, non-fictie, kort, lang, meanderend, en meanderend, strak, recht, schots en scheef, schrijven, herschrijven, redigeren, corrigeren, het kan allemaal. Als het maar zin en zinnen heeft. Kortom, woorden voor wie zonder zit.

Het Woordkantoor is David Janssens, gepokt en gemazeld in de journalistiek, met ruim twintig jaar ervaring als redacteur en eindredacteur bij diverse weekbladen en maandbladen.

Berichten gemaakt 1

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven